დანდურის ფხალი
რეცეპტი: natiasfoodblog
ინგრედიენტები:
- მოწალული დანდური
- მწვანე ხახვი
- ქინძი
- გატარებული ნიგოზი
- ვაშლის ძმარი
- მარილი
- პილპილი
- შეგიძლიათ დაუმატოთ ნიორი და ცხარე წიწაკა
მოწალული დანდური კარგად გაწურეთ ხელით და შეაზავეთ გემოვნებით. დანდურის შენახვა შეგიძლიათ მოწალული და კარგად გაწურულ მდგომარეობაში. ამ შემთხვევაში სწორედ ასე გაყინული დანდური გამოვიყენეთ.
ბოსტნეულის უსაფრთხოდ გასაყინად გამოიყენეთ იზის ვაკუუმ პარკები, რომელიც იდეალურად ინახავს პროდუქტს.
პროდუქტების გასაყინად, ან შესანახად გამოიყენეთ იზის ვაკუუმ პარკები.
- იცავს გაყინვის შედეგად დაზიანებისაგან
- ინახავს 4X დიდხანს
- არ შეიცავს ბისფენოლ A-ს (BPA Free)
- იცავს გამოშრობისგან და გაჟონვისგან
- არ ატარებს სუნს
- ირეცხება და მრავალჯერადია
- ზოგავს ადგილს
- მარტივია და პრაქტიკულია
მოსახმარად - იცავს სისუფთავეს
გაიმარტივე ყოველდღიურობა!
მოამზადე მარტივად, შეინახე დიდხანს, დაზოგე ადგილი.
იზი ამარტივებს!
სხვა რეცეპტების სანახავად ეწვიეთ: იზის მარტივი რეცეპტები.
იზის პროდუქციის სანახავად და შესაძენად გადადით მაღაზიის გვერდზე.